خشمت را دوست بدار

خشمت را دوست بدار

آخرین باری که خشمگین شدید، به خودتان چه چیزی گفته‌اید؟

احساس شما نسبت به خشم چیست؟انسان‌ها با خشم خود چه می‌کنند؟ وما دربرابرانسان عصبانی چه کارکنیم؟ تا به حال چه کمکی به خودتان کردید تا بتونید عاشق خود شوید؟

وقتی نسبت به موضوعی عصبانی می‌شویم گاهی اوقات خشم درونی نمی‌گذارد که تصمیم بگیریم و سریع واکنش نشان می‌دهیم ممکن است عصبانیت ما ازطرف رفتار دیگران باشد درهرصورت قبل از هر واکنشی کمی مکث کنیم شاید کلمه مکث در زمان خشم کار راحتی نباشد ولی می‌تواند از بروز واکنش عصبی جلوگیری کند.

چرا بایدعاشق خشم خود شد؟

همانطور که میدانیم همه عناصر عالم به صورت زوج آفریده شده است یعنی روز در برابرشب، زن در برابر مرد، تاریکی درمقابل روشنایی و همینطور خشم در  مقابل عشق.

اگر عشق وجود دارد پس، خشم نیز در مقابل عشق حاضر می‌شود. از اینکه من بدانم اکنون خشمگین هستم می‌تواند سرآغاز عشقی باشد که خود فرد آن را نمی‌داند پس نمی‌توان خشم را از بین برد. خشم در کنار عشق معنا پیدا می‌کند وقتی عاشق خودم باشم یعنی هر لحظه نسبت به افکارم، احساساتم، رفتارم و بدنم آگاهم و سعی می‌کنم خشم را به عشق تبدیل کنم.

چطور خشم کمتری داشته باشیم؟

زنی که  در برابر خشم همسرش سکوت می کند در واقع خشم را در درون خود خفه می‌کند و خشم زن، جایی که نمی‌داند فوران می‌کند و باعث می‌شود زندگی‌اش نابود شود.

هر انسانی حق دارد خشمگین شود اما نباید در خشم فرو رود. اولین کار برای اینکه  خشم کمتری داشته باشیم این است که من بدانم در آن لحظه عصبانی هستم. برای عصبانیت خودم تایمی را مشخص کنم. مثلاً در شرایط استیبل یا پویا تصمیم بگیرم، وقتی خشم به سراغم آمد برای آن مدت کوتاهی را مشخص کنم این مدت می‌تواندکمتر از ۱۰ دقیقه باشد.هر چقدر این مدت زمان را کوتاه تر کنیم به خودمان کمک کردیم تا سریعتر به حالت آرامش برسیم. بنابراین با تمرین این تکنیک در شرایط مناسب روحی می‌توانیم خودمان را برای شرایط بحرانی آماده کنیم یا می‌توانیم قبل از اینکه در شرایط بحرانی قرار گیریم به خودمان بگوییم چه مسائلی ممکن است  من را عصبانی کند؟یا اگرفردی به من بی‌احترامی کرد من چه واکنشی داشته باشم؟ اگر برای هر سوال چندپاسخ مناسب داشته باشیم  می‌توانیم درشرایط سخت بهترین واکنش را نشان دهیم و ازاینکه در چنین شرایطی قرار گرفتیم، پشیمان و ناراحت نشویم.

حال در اینجا این سوال مطرح می‌شود، که من از کجا بدانم دیگران چه چیزی می‌گویند که من را ناراحت کنند؟ یا من از کجا بدانم ممکن است در چه موقعیتی قرار گیرم؟ پاسخی که برای این سوالات داریم این است که، تجربیات گذشته‌مان را مرورمی‌کنیم مانند اتفاقات تلخ و حالات روحی نامناسب را پیدا می‌کنیم ورفتارهایی که باعث شدند ما در آن شرایط واکنش های غیر اصولی انجام دهیم  را مرور می‌کنیم.

 بنابراین با کمی تمرین می توانیم شرایط ایده‌آلی را برای خودمان و اطرافیانمان مهیا کنیم.  

تا به حال چه کمکی به خودتان کردید تا بتوانید عاشق خود شوید؟


منتشر شده

در

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *